Spelletjes avond  

OP DINSDAG 11 JULI (was dinsdag 27 juni) vanaf 19:30 uur tot ...we het zat zijn!
Na de gezellige spelletjesavond die we al gehad hebben nu de mogelijkheid om in mei (weer) mee te doen!

Heeft u een partner die niet van (bord)spelletjes houdt? Of bent u alleenstaand en heeft u wel zin in een spelletje??! Of gewoon zin om met partner/gezin/broer/zus/buren/etcetc te komen om een gezellige avond te hebben met leuke (bord) spelletjes! Meldt u dan aan en we maken er een gezellige avond van.

We vragen € 3,00 p.p. voor deelname dit is inclusief een kopje koffie/thee met koek aan het begin van de avond + later op de avond wat te knabbelen. Daarnaast kan er koffie/thee of fris gekocht worden voor € 1,00 per glas... Van deze opbrengst kunnen we bijv. de huur van de locatie bekostigen én eventueel nieuwe activiteiten organiseren.  Indien dit financieel niet haalbaar is neem dan even contact op, en meld je gewoon aan!.

Locatie: "de Kei" bij kinderboerderij de Beekdalhoeve

Na "overleg" met de deelnemers van december hebben we unaniem besloten dat we de avonden nog even verder plannen ipv te stoppen in januari. Dus hierbij de volgende data alvast:

- Woensdag 15 februari
- Dinsdag 21 maart
- Donderdag 20 april
- Vrijdag 26 mei
- Dinsdag 11 juli (was dinsdag 27 juni --> VERPLAATST IVM MOTIEMARKT van de gemeente raadsleden in Assen waar we heen gaan).

 Zet ze alvast in je agenda en houdt de website + facebook in de gaten voor het opnieuw aanmelden. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info