Top Secret GPS tocht

Ga als geheime agenten erop uit voor een gave opdracht! Volg een kaart via GPS, krijgen aanwijzingen en vragen om verder te komen... alles op je mobiel. Ook krijg je een geheime opdracht van het hoofdkwartier: 'Ontrafel de legendarische dief voordat hij zijn volgende overval pleegt!' 

Agent 00X, jullie collega, werkt al lang aan de zaak om de legendarische meesterdief op te sporen. De schurk is bekend van zijn spectaculaire overvallen, hij heeft al kunstwerken gestolen van onschatbare waarde en prachtige juwelen en nog meer wat voor onmogelijk werd gehouden. Na iedere roof laat hij een gouden handschoen achter. Agent 00X werkt ‘undercover’ en ondertussen zit hij op het juiste spoor. Een deel van de informatie, mits mogelijk, stuurt hij door naar jullie: de geheime agenten. Maar 00X is op zijn hoede want de meesterdief vertrouwt niemand. Jullie volgen de voetsporen van de meesterdief en proberen de details van de volgende overval te ontrafelen via de cryptische aanwijzingen die jullie krijgen van Agent 00X. De opdracht van jullie, de geheime agenten, luidt dan ook: ontrafel wie de meesterdief is en stop de volgende overval!

Door gebruik van een app met GPS locaties en aan de hand van opdrachten moeten jullie de weg naar de eind locatie vinden. Durven jullie het aan?

Datum: vrijdagavond 3 maart 2023
Tijd: Eerste groep start om 18:00 uur
Locatie route: Wijk Marsdijk
Leeftijd: Vanaf 10+ jaar
Kosten: € 3,00 per persoon

AANMELDFORMULIER GROEP klik hier (minimaal 7 kids)

AANMELDFORMULIER klik hier (1 t/m 6 kids; Jullie zullen waarschijnlijk samengevoegd met andere deelnemers)

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info