Dropping - zaterdag 6 november 2021 (19:00 - 22:00 uur) - Let op = VOL

Een de dropping in the middle of nowhere! Waarbij je gedropt wordt in de natuur of het platteland of...! Je groep wordt naar een onbekende plek gebracht, vanwaar jullie zelfstandig de weg terug moeten vinden naar de eindlocatie. Jullie worden in groepen verdeeld, vervolgens wordt je geblinddoekt naar de startplek gebracht en daar gedropt. Met behulp van een GPS en meerdere hulpmiddelen moeten de groepen aan de hand van aanwijzingen en gave opdrachten de weg terugvinden. Die aanwijzingen kunnen op verschillende manieren gegeven worden. Door het oplossen van puzzels en het kraken van codes.

Een dropping in het donker is spectaculairder dan een dropping overdag. Daarom zal deze activiteit plaatsvinden tussen 19:00 - 22:00 uur. De dropping is in de regel bedoeld voor deelnemers in de leeftijd van 11 - 17 jaar oud.  Eindtijd is deels een schatting, ligt er natuurlijk aan hoe snel iedereen bij het eindpunt is :-)


De bijdrage voor een "overlevingspakketje" is uitgekozen en wordt gegeven door Jumbo Kleuvenstee!! Waarvoor uiteraard mijn hartelijk dank! Super dat Jumbo hier iets in willen bijdragen!


LET OP: AANMELDING IS GESLOTEN  IVM BEREIKEN MAXIMALE DEELNEMERS

Hier vindt je het aanmeldformulier. Je kunt je het beste als groep (vrienden/klasgenoten/voetbalclub/buurtkids etcetc) aanmelden. Apart aanmelden kan, maar dan zal ik groepen gaan samen stellen :-)

Ik zie de aanmelding graag verschijnen! Ik pak het op na de opritverkoop van 2 oktober om ze te verwerken en te reageren. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info