Els                                 (vrijwilligster Activiteiten Marsdijk)

Ik ben Els, 63 jaar oud. Ik woon nu 17 jaar samen met mijn vriend, ik heb 3 kinderen en hij ook. Samen hebben we 7 kleinkinderen.In 1993 ben ik met het gezin in Marsdijk komen wonen. Later ben ik alleen  aan de Nobellaan gaan wonen om vervolgens in 2003 weer in Marsdijk terechte te komen. Ik heb een paar jaar in de Stoepen gewoond, en ik ben nu al 16 jaar bij mijn vriend ingetrokken. We wonen vlak bij het kanaal, ik vind het prachtig om zomers de hele dag vogels te horen en dat ik vanuit Marsdijk met 5 minuten op de fiets in de stad zit of juist op de hei. Dat had ik in Rotterdam en Groningen vroeger niet en dat waardeer ik elke dag weer.

Ik heb besloten mij in te zetten omdat ik mij herken in Linda. Ik was zelf ook altijd zo’n organisator maar op een gegevens moment kies je er voor dat wat minder te doen. Ik zag de vele activiteiten die Linda als “Activiteiten Marsdijk” organiseerde en weet hoeveel werk/tijd dat kost, zeker met kleinere kinderen om je heen dus besloot ik haar graag te komen helpen. Daarnaast vond ik dat er door de huidige wijkvereniging wel meer georganiseerd kon worden, maar als dat op deze manier ingevuld wordt is het ook geregeld natuurlijk.

Ik zal mij dit jaar inzetten voor de Opritverkoop, Bingo, Summer Games, Kidsplein bij de 4mijl en het Winterfeest aan het einde van het jaar. Zelf zou ik nog graag koningsdag in de wijk zelf willen vieren, en heb er al genoeg leuke ideeën voor.

Ik hoop dat jullie een leuk beeld hebben gekregen van mij. Mocht je me ooit zien en wat willen vragen of een praatje maken mag dat altijd! Hopelijk tot ziens op 1 van de activiteiten!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info