Natalja                                 (vrijwilligster Activiteiten Marsdijk)Hallo allemaal,

Ik ben Natalja, 37 jaar oud en trotse moeder van 3 kinderen. Ik ben geboren en getogen in Assen en niet weg te krijgen ☺ Ik woon nu zo’n 31 jaar in Marsdijk. Ik vind het super leuk om in contact te staan met mensen. Leuke dingen doen en iets kunnen betekenen voor de medemens, vind ik erg belangrijk. Ik ben werkzaam bij Cosis als ambulant begeleidster. Inmiddels werk ik hier ongeveer 17 jaar met hart en ziel. Het mooie aan de wijk Marsdijk vind ik dat het een jonge wijk is, met gezellige en vriendelijke mensen. Leuke scholen, mooi park en een fijn winkelcentrum. Ik heb besloten mij in te zetten voor Activiteiten Marsdijk omdat er een periode geweest is, dat er weinig ondernomen kon worden. Herinneringen maken voor jong en oud, door creatief en ruimdenkend te zijn vind ik erg belangrijk, dat heb ik zelf als kind ook gehad en daar kijk ik waardevol op terug.

Ik heb me in 2022 ingezet voor de Roofvogeldemonstratie, Spelletjesavonden en de Dropping. Voor 2023 zet ik me (in elk geval) in voor: Paaseieren zoeken, Oranjefeest, Summer Games en het Samen Eten.

Ik hoop dat jullie een leuk beeld hebben gekregen van mij. Mocht je me ooit zien en wat willen vragen of een praatje willen maken, dan mag dat altijd! Hopelijk tot ziens tijdens 1 van de activiteiten!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info