GPS Dropping

AANMELDEN voor 18 november is VOL.

Het is weer zo ver! Op vrijdagavond 18 november is het weer tijd voor een gave dropping in the middle of nowhere! Jullie worden geblinddoekt naar de startplek gebracht en daar gedropt. Door gebruik van een app met GPS locaties en aan de hand van opdrachten moeten jullie de weg terugvinden. Durven jullie het aan?

Dit jaar (op verzoek van velen) is de leeftijdsgroep aangepast. Vanaf 8 jaar mag je mee doen, aan de ouders de opdracht in te schatten of ze afstand haalbaar is en de tijdstip waarop je terug komt akkoord is.  Elke groep móet sowieso 1 groepsleider aanmelden die mee gaat.

Stel een leuke groep* samen van je vrienden/sportmaatjes/klasgenoten/familieleden en meld je aan. *Indien je geen groep samenstelt kan je je alsnog aanmelden zullen we kijken of we een groep kunnen samenstellen :-)

LET OP - Verplichting per aanmelding groep:
- 1 groepsleider van 25+ jaar
- 1 of 2 chauffeurs om de groep van het park naar de drop off locatie te brengen en naderhand weer op te halen (wij bellen zodra dat kan). *We proberen nog vervoer te regelen maar weten niet of dit gaat lukken. (Lukt het écht niet om het vervoer rond te krijgen? Neem dan even via de mail contact op)

Datum : Vrijdag 18 november 2022
Kosten: € 2,00 per persoon.
Leeftijd: 8 t/m 16 (ongeveer) jaar
Groepsgrootte: minimaal 5 (of groepen worden samengevoegd) en maximaal: onbeperkt zolang je zelf voldoende chauffeurs en dus verzekerde zitplaatsen in de auto regelt (desnoods vaker het formulier invullen).
Tijd verzamelen: vanaf 18:00 uur


Foto 11
Foto 8
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 9
Foto 4
Foto 10

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info