Kledingmarkt Marsdijk

Bezoekers informatie:
Datum
: Zaterdag 18 maart 2023
Locatie: Pand17 - Stelmakerstraat 17 te ASSEN
Tijden markt: 11:00-14:00 uur

Parkeeradvies:
Naast de standaard parkeerplekken bij/van Pand17 hebben we ook akkoord om te parkeren op de parkeerplekken bij het verzamelpand van Voetstuk + Pedicurepraktijk 232 + Fysio Jansen + Bijdemondhygiënist. En mocht het stormlopen kan aan de rand van het grasveld nog geparkeerd worden. Zie hieronder voor de parkeerplekken:Verkopersinformatie:

Alle tafels en marktkramen zijn verhuurd momenteel. Er is ook al een behoorlijke reservelijst voor het geval deelnemers nog afbellen, daarom is het niet meer mogelijk om je aan te melden.
Kosten:
- Tafelhuur €7,50 (2 x 0,8 meter) = niet meer beschikbaar
- Marktkraam €12,50 (4 x 1 meter) = niet meer beschikbaar
Tijden klaarzetten verkoopspullen: Wordt in 2 groepen gedaan. Ontvangst tussen: 1e groep om 09:30-10:00 uur en 2e groep om 10:00-10:30 uur. Dit ontvang je per mail.
Tijden opruimen: Na afloop, dus niet eerder dan 14:15 uur. 

Promotie: Zonder promotie is een activiteit nooit een succes. We willen daarom een oproep doen aan iedereen die zich aanmeld als verkoper. Want zonder bezoekers is er ook géén goede verkoop. Er zullen posters geregeld worden welke jullie ter promotie kunnen ophangen op je huis of auto of wellicht bij je werk (andere wijken promotie is natuurlijk mega belangrijk want dat is onze doelgroep). We zullen per mail laten weten waar en wanneer de posters opgehaald kunnen worden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info