Loopfiets race (2-5 jaar)

 

LET OP: WORDT VERPLAATST IVM WEERSOMSTANDIGHEDEN. IS VERPLAATST NAAR:
!!! VOLGENDE WEEK VRIJDAG 1 JULI 2022 !!!!
Indien je je nu aanmeld, met je je aan voor deze datum (vrijdag 1 juli)

 

Trek de kids de beste schoenen aan en laat ze weg vliegen bij de start! Er kan met een eigen loopfiets (en helm) worden deelgenomen. De kosten zijn € 2,00 per kindje en ze zullen allemaal sowieso een aandenken mee krijgen. Maar voor de winnaars zijn er natuurlijk mooie bekers te winnen. Met een beetje geluk is het mooi weer en smullen ze allemaal van een ijsje.  Uiteraard is er voor iedereen iets om de dorst te lessen; ranja, koffie of thee.

Fietsje huren:
We hebben een bedrijf gevonden die voor ons wat fietsjes levert waar op geracet mag worden. De totale kosten voor het huren van de fiets en deelname zit op €5,00. Zo kan uw kindje zelfs zonder eigen loopfiets alsnog gezellig mee doen!

Vrijwillige bijdrage:
Uiteraard kan naast de kosten ook een er extra  vrijwillige bijdrage gegeven worden, zodat we daarvan de onkosten kunnen betalen én nieuwe activiteiten kunnen organiseren. Helpt u financieel mee?


Wilt u uw kind(eren) mee laten doen maar kunt u de kosten van €2,00 per kind niet dragen neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

- AANMELDING GESLOTEN - 
Komen aanmoedigen kan natuurlijk altijd :-)


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info