Zomeractiviteit Marsdijk
- SUMMER GAMES -

Er wordt hard gewerkt aan de invulling van de activiteiten zodat er elke DINSDAG in de zomervakantie wat te beleven is in het Anne Frankpark; vooral kinderactiviteiten maar ook voor de ouders is er een mogelijkheid tot het ontmoeten van je buren. LET OP: invulling kan nog wijzigen.

Tijden dinsdagen: 13:00 uur tot 16:00 uur
Locatie dinsdagen: Anne Frank Park
Kosten dinsdagen: € 2,00 per kind / per dag (* is deze bijdrage financieel niet haalbaar voor u, stuurt u ons dan even een email).

Datum:

Activiteit:

Dinsdag 25-7-2023

Kunst & Kids

Dinsdag 1-8-2023

Sport & Spel

Dinsdag 8-8-2023

Dans & Muziek

Dinsdag 15-8-2023

Reis om de wereld

Dinsdag 22-8-2023

Bingo

Dinsdag 29-8-2023

Magic familie goochelshow

Daarnaast zijn er uiteraard nog allerlei spel attributen, koffie/thee/ranja, springkussens en allerlei lekkers. Soms aangevuld met de mogelijkheid tot schminken of een mooie ballon.

Aanmelden is niet noodzakelijk (zoals het nu lijkt, wellicht voor de goochelshow later nog wel).  Betaling is op de dag zelf; liefst via QR / betaalverzoek met de telefoon. Indien de kinderen alleen komen is contante betaling mogelijk, liefst wel gepast. 

Let op: We organiseren activiteiten maar zijn geen " oppas" voor de kinderen. Beoordeel dus zelf of uw kind op eigen gelegenheid heen kan, kan blijven en bepalen kan wanneer hij terug gaat. Het is daarnaast juist de bedoeling dat ook ouders/grootouders elkaar ontmoeten op deze dagen... onder het genot van een lekker kopje koffie bijvoorbeeld :-)

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info